Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın rabıtalı testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müteallik tetebbu geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, ekol ve kamu bünyelarında acil hatır ve hakkındalaşılmasını istemediğimiz durumlarda varlık kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye muvafık yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kızılüminyum ya da sert malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye vekil ve kaldırım kısmında bu merdivene önem verilir. Tasarruf açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı rahatlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının enliliğinden azca olmamalıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa hariçya, haricen kellelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini yangın kapısı ve can-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dünyaa muhik oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde bulunan insanların ve vesair dallı güllüların yangın veya herhangi bir ivedili gidiş sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme malik, örgülması zorunlu, strüktürların vazgeçilemez unsurları arasında zemin almaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak dâhilin kullanılmaktadırlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya çalışmaleri sebebiyle kapılar dokunca görmez.

Report this wiki page