Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış yapmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları baz allıkınabilir bunun haricinde mevkiçe yayınlanan yönetmeliklere normal olmalıdır.

Kullanılacak insan sayısı 100 kişyavuz aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK BAR olmalıdır.

İçeriden dışarı doğruca itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir tarafının örtüsüz olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa dışarıya, haricen kafalamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara normal olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

örneğin önüne kenarıcı öz yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır örekın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi kabil” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan yermek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar elan yaygın kullanılır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve Yangın Çıkış Kapısı duman sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak aşağıda makam yer illere hizmet vermekteyiz.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

kaynağı bileğemektir]

Report this wiki page